Viatge de familiarització a la illa de La Palma

L’Associació Montsec Turístic organitza un viatge de familiarització a la illa de La Palma per als dies 19 a 22 d’octubre.

El viatge està obert a tots/es les persones, empreses i institucions del Montsec que tinguin interès en conèixer de primera mà el desenvolupament de l’astroturisme en un territori on les activitats turístiques al voltant de l’astronomia són un reclam de primer ordre. La Palma fou la primera reserva Starlight del món.

El programa provisional de les activitats que el Cabildo de La Palma ha preparat per a la delegació del Montsec és el següent:

delegacion-montsec-oct16-v2 delegacion-montsec-oct16-v2_2

Totes aquelles persones interessades han de posar-se en contacte amb Viatges Lleida (Roser) a través del mail roserdolcet@gmail.com o del telèfon 609 370 437 (reserves, informació, factures…) abans del 6 d’octubre.