Calendar

març
15
dc.
3a convocatòria del programa Start DMC Tourism
març 15 @ 5:44 PM – abr. 2 @ 6:44 PM

Em plau informar-te que des de Turisme de la Generalitat impulsem la tercera edició del programa “Start-DMC Tourism”. Aquest projecte pretén estimular la creació i consolidació de DMC’s (Destination Management Companies) a Catalunya, és a dir empreses que coneguin bé el territori i que puguin dinamitzar-lo tot incrementant l’oferta de productes turístics experiencials i la seva comercialització.

Satisfets amb els resultats de les dues edicions anteriors, des de la Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme continuem donant suport a l’emprenedoria en la creació de producte turístic innovador i, enguany seran 12 les noves iniciatives que podran incorporar-se gratuïtament al programa.

Durant els 8 mesos que dura, les empreses seleccionades comptaran amb un tutor que els acompanyarà en el procés, seguiran un programa de formació pràctic per millorar la seva capacitat de gestió i obtindran diferents contactes que els podran orientar en la seva estratègia de creixement.

No dubtis a participar si:

•    Ets un emprenedor que has constituït la teva nova empresa en l’àmbit del disseny i la comercialització d’experiències turístiques singulars que posin en valor els recursos turístics del territori del nostre país
•    Vols reorientar la teva activitat cap a un entorn de gestió d’experiències turístiques innovadores
•    La teva empresa té cinc anys de vida com a màxim
•    Tens com a mínim una persona dedicada a temps complet al projecte

El termini d’inscripció està obert fins el proper 15 de març. Trobaràs tota la informació (objectius, requisits de participació, criteris de valoració, prestacions del programa, sol·licitud de participació i calendari) en el següent enllaç.

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis a consultar-nos a través del correu electrònic startdmctourism@gencat.cat

Prego facis difusió entre aquelles persones que consideris els pot interessar.

Cordialment,

Octavi Bono
Director general de Turisme
Departament d’Empresa i Coneixement
Generalitat de Catalunya

maig
26
dv.
Mercat d’Escapades Barcelona @ Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf)
maig 26 @ 5:02 PM – maig 28 @ 6:02 PM

Vols vendre la teva millor oferta per fer una escapada a Catalunya,
directament a públic final, al bell mig de la ciutat de Barcelona?

Arriba la tercera edició del Mercat d’Escapades! Del 26 al 28 de maig, el Passeig Lluís
Companys
(Arc de Triomf) es converteix en un veritable mercat d’experiències de turisme cultural,
gastronòmic, familiar, d’enoturisme, de natura i molt més!

Tens temps per registrar-te fins el 17 de març. T’ho perdràs?

Per a més informació i inscripcions, visita el web del Mercat d’Escapades.

 

Benvinguts al Mercat d’Escapades 2017!

Escapades per gaudir de la natura, l’aventura, la muntanya i l’entorn rural; vacances per desconnectar i gaudir de l’estil de vida mediterrani a la Costa Catalana; itineraris per descobrir un petit país amb una gran cultura, viatges per gaudir d’un interès especial,… Catalunya és un territori amb recursos i atractius de naturalesa molt diversa, que ha donat lloc a una extensa gamma d’experiències. Però, de quina manera el sector pot fer arribar aquest ventall d’experiències al públic local?

Per tercer any consecutiu, arriba el Mercat d’Escapades! El cap de setmana del 26, 27 i 28 de maig, al centre de Barcelona, el sector turístic català tindrà l’oportunitat de vendre directament a l’usuari les seves experiències i donar a conèixer al públic local les seves propostes turístiques, convertint-se en un veritable mercat d’experiències.

2017, Any del Turisme Sostenible per al Desenvolupament

Les Nacions Unides han declarat aquest any l’Any del Turisme Sostenible per al Desenvolupament. Un dels objectius estratègics de l’Agència Catalana de Turisme és treballar envers un turisme sostenible i responsable, i és per aquest motiu que aprofitant aquesta declaració, l’ACT se suma a aquesta iniciativa declarant el 2017 l’Any del Turisme Sostenible.

El model turístic sostenible de Catalunya ha de basar-se en tres pilars: ser ambientalment sostenible, socialment inclusiu i econòmicament equitatiu. Aquest model ha de ser transversal a totes les accions que es desenvolupin des de l’entitat, impregnant totes les actuacions amb el valor de la sostenibilitat.

Zones temàtiques en les quals es podrà participar

Actiu i natura: senderisme, cicloturisme, activitats d’aventura, Parcs Naturals, Pirineus, turisme rural…

Gastronomia i turisme: hotels gastronòmics, cellers enoturístics, experiències enoturístiques, oleoturisme, tastets eno i oleo…

Arts i Cultura : ciutats amb caràcter, pobles amb encant, ciutats AVE, genis catalans, patrimoni religiós i catedrals, Camí Ignasià, balnearis…

Vacances en Família: destinacions de turisme familiar a l’interior, experiències d’establiments familiars destacats, experiències en estacions de muntanya…