Calendar

març
12
ds.
Enogastronomia sota les estrelles @ Foradada, Rubió de Baix
març 12 @ 7:00 PM – 11:45 PM
abr.
2
ds.
Enogastronomia sota les estrelles @ Foradada, Rubió de Baix
abr. 2 @ 7:00 PM – 11:45 PM
abr.
9
ds.
Enogastronomia sota les estrelles @ Foradada, Rubió de Baix
abr. 9 @ 7:00 PM – 11:45 PM
abr.
30
ds.
Enogastronomia sota les estrelles @ Foradada, Rubió de Baix
abr. 30 @ 7:00 PM – 11:45 PM
maig
7
ds.
Enogastronomia sota les estrelles @ Foradada, Rubió de Baix
maig 7 @ 7:00 PM – 11:45 PM
juny
4
ds.
Enogastronomia sota les estrelles @ Foradada, Rubió de Baix
juny 4 @ 7:00 PM – 11:45 PM
juny
11
ds.
Enogastronomia sota les estrelles @ Foradada, Rubió de Baix
juny 11 @ 7:00 PM – 11:45 PM
oct.
27
dj.
Presentació de Guia per a la tematització en astroturisme @ Parc Astronòmic del Montsec
oct. 27 @ 6:00 PM – 7:30 PM

Dijous vinent, 27 d’octubre, tindrà lloc la presentació de la GUIA per a la tematització d’establiments turístics en astroturisme al Centre d’Observació de l’Univers d’Àger. El Montsec va ser declarat Reserva Starlight per la qualitat del seu cel nocturn. Aquest fet ha de ser un motor per a l’astroturisme, un segment turístic per explorar. Aquesta guia ha de servir per a què els establiments que ho vulguin puguin tematitzar els seus allotjaments, restaurants, etc.

L’acte és gratuït però cal confirmar l’assistència a: comunicacio@montsecturistic.cat

 

gen.
27
dv.
Jornada sobre les novetats fiscals 2017 per a empreses @ Consell Comarcal de la Noguera
gen. 27 @ 10:00 AM – 1:00 PM

El GAL Noguera – Segrià Nord,que gestiona els ajuts Leader, ofereix una sessió formativa per a autònoms i societats sobre les novetats fiscals per al 2017 i quines són les despeses deduïbles i les no deduïbles.

La sessió es farà el divendres 27 de gener de 2017 de 10:00 a 13:00 h a la sala Maria Rúbies delConsell Comarcal de la Noguera. El ponent és el Sr. Joan R. Viaña, gerent de COMPSA, advocat i tècnic d’Hisenda en excedència.

Per assistir-hi cal inscriure-s’hi al correu electrònic: calonso@noguerasegrianord.cat.

març
21
dt.
Jornada càlcul costos i punt d’equilibri per a empreses @ Consell Comarcal de la Noguera
març 21 @ 9:00 AM – 1:30 PM

El proper dia 21 de març a les 9:00 hi ha una jornada sobre calcul de costos, viabilitat de negocis i criteris a tenir en compte a l’hora d’avaluar la decisió de realitzar una inversió, dirigida a empreses i emprenedors del nostre territori.

Aquesta jornada pretén donar a conèixer informació sobre el punt d’equilibri i la seva importància estratègica, ja que per poder créixer i mantenir-se en contínua vida (que és el que pretenen també els ajuts Leader del DARP): “Saps quantes unitats del teu producte has de vendre o quant has de facturar als teus clients per, com a mínim, cobrir els teus costos? Quin és el valor en vendes que hem d’assolir per poder cobrir els nostres costos operatius?” El punt d’equilibri és una dada necessària, principalment, per a aquells negocis que estan en una etapa inicial o per a aquelles empreses que agreguen línies de productes nous a la seva cartera de productes. També és important per a aquelles empreses que, tot i que ja tenen un temps important de recorregut, no han desenvolupat un quadre d’indicadors per a avaluació i decisió gerencial.

La sessió serà impartida per dos professors de la universitat de Lleida.

Programa

9.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació

9.05 h Presentació de la jornada Il·lma. Sra. Concepció Cañadell, presidenta del Consell Comarcal de la Noguera i del GAL Noguera Segrià Nord. Sr. Ildefons Mateu, cap de l’Oficina Comarcal de la Noguera del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

9.15h Equilibra el teu negoci – Viabilitat d’un projecte empresarial – Punt d’equilibri Sr. Jose Alonso Martínez, professor d’Economia de la UdL.

11.15 h Pausa

11.30 h Costos – Costos per a la presa de decisions – Decisions Make or Buy – Avaluació de les inversions Sr. Ramon Saladrigues, professor d’Economia de la UdL.

13.30 h Cloenda de la jornada Sr. Ildefons Mateu, cap de l’Oficina Comarcal de la Noguera del DARP

Confirmar assistència a rsabate@noguerasegrianord.cat fins al dia 20 de març