Forum TurisTIC properament a Barcelona

FORUM TURISTIC

El Forum TurisTIC és el congrés sobre l’aplicació de les TIC en el sector del Turisme organitzat per Eurecat.

Durant els dies 13 i 14 d’abril, empreses del sector turístic, empreses d’innovació i desenvolupament tecnològic, així com institucions públiques implicades, associacions i gremis especialitzats en aquests sectors, es donaran cita en aquest congrés. Més de 1500 persones van seguir l’edició 2015. 

El Forum TurisTIC genera sinèrgies entre aquests sectors, dinamitzant i creant noves oportunitats de negoci. És un espai en el que es presenten les últimes solucions tecnològiques i les últimes innovacions, així com tendències i iniciatives d’investigació. El Forum TurisTIC gira en torn a com les noves tecnològiques enforteixen el sector turístic fent-lo més productiu i competitiu en un entorn canviant i en constant evolució.

Més info.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *