Nova exposició al Monestir de les Avellanes

L’Espai cultura, art i música del Monestir de les Avellanes presenta l’exposició: “L’art en la fusta

L’Espai Cultura, Art i Música del Monestir de les Avellanes, mostrafins al 24d’abril l’exposició “L’art en la fusta” de l’artista d’Os de Balaguer, Francisco Marín.

L’obra artística de Francisco Marín està realitzada a partir de diverses varietats de fusta (olivera, boix, alzina, noguera…). El seu treball artístic escaracteritza perquè empra fusta reciclada, motiu pel qual el resultat final de la seva obra està molt influenciat per la forma inicial del material utilitzat. Per altra banda l’autor realitza les seves creacions directament sobre la fusta, segons allò que li inspira la forma del material, i sense dibuixar-la prèviament.

Les obres d’art exposades són una mostra de les diferents tendències artístiques que ha experimentat Francisco Marín. Les creacions de tipus funcional (rellotges, marcs, morters, culleres, etc.), els treballs de caràcter decoratiu (centres de taula, campanes, retaules, etc.), les obres de caràcter religiós amb imatges de la Mare de Déu i Sant Crist, i finalment l’art abstractecom ‘el contorsionista’, ‘l’abella de boix’ o ‘els mons perduts’.

L’exposició coincideix amb la Trobada de Campaners d’Os de Balaguer i la Diada de Sant Jordi, per això l’artista hi inclou dues petites mostres de campanes fetes amb olivera i de roses que barregen la fusta amb el metall.

L’exposició “l’art en la fusta” s’emmarca en les activitats del 850 aniversari del Monestir de les Avellanes i la podeu visitar de forma gratuïta fins al proper diumenge 24 d’abril.

Exposició Art en fusta
Exposició Art en la fusta