IV Jornades de turisme de la Universitat de Lleida

Els propers 26 i 27 d’abril es duran a terme les IV Jornades de Turisme de la Universitat de Lleida, amb el títol Noves Tecnologies Aplicades al Turisme. Les Jornades tindran lloc a l’Auditori del Centre de Cultura i Cooperació Transfronterera al Campus de Cappont de la Universitat de Lleida.

La primera sessió començarà el dimarts 26 a les 16:00h, amb la inauguració de les Jornades per passar tot seguit a les intervencions de la Dra. Marta Laguna Garcia de la Universidad de Valladolid, Gemma Suñer, responsable online del Departament de Marqueting i Promoció del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, Dr. Oriol Miralbell Izard de la International Federation for Information Technologies in Travel and Tourism i la Dra. Carmen Camarero Izquierdo de la Universitat de Valladolid.

La segona sessió, dimecres 27, s’iniciarà també a les 16:00h amb la intervenció del Sr. Lluís Cardo Jalón, director de Smart Steps a Espanya, seguida de la del Sr. Iñigo Valenzuela, de CEO & Founder Smartvel, de la Sra. Patricia Miralles de l’Instituto Tecnológico Hotelero, per acabar amb la conferència del Sr. Jorge González i del Sr. Alberto Rivera, de Dronak.

Més informació aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *