El Pallars Jussà s’afegeix a Montsec Turístic

El Consell Comarcal del Pallars Jussà s’ha associat a l’Associació Montsec Turístic recentment, afegint-se al Consell Comarcal de la Noguera que ja ho era. Així, ara són tres els socis col·laboradors de l’associació, els dos consells comarcals que abasten el nord i el sud del Montsec, juntament amb l’ajuntament d’Os de Balaguer.

El Pallars Jussà i La Noguera comparteixen objectius de promoció i posicionament del Montsec com a destinació de turisme astronòmic, amb elements destacats com són el Centre d’Observació de l’Univers, situat a Àger o l’Observatori Astronòmic del Montsec, al municipi de Sant Esteve de la Sarga, a més d’altres elements vinculats com l’espai de la nit de  l’Epicentre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *