Viatge d’intercanvi empresarial a la illa de La Palma

Una delegació d’empresaris de l’associació Montsec Turístic intercanvien experiències sobre Astroturisme a l’illa de la Palma

La delegació mixta públic-privada està composta per unes deu persones que des de dimecres 19 a dissabte 22 han visitat empreses del sector de la hostaleria, restauració, oci, cultura; així com espais singulars (com el mirador astronòmic de Sant Bartolo) i instal·lacions científiques com l’Observatori Astrofísic del Roque de los Muchachos.

Jaume León, president de l’Associació Montsec Turístic, assenyala que els objectius que s’han proposat són: “conèixer experiències de bones pràctiques d’astroturisme desenvolupades en La Palma, intercanviar coneixements amb els responsables d’institucions insulars i locals sobre el desenvolupament de propostes de promoció i comercialització, indagar en necessitats comunes per al desenvolupament de projectes conjunts en els àmbits de les entitats públiques i privades relacionades amb astroturisme i analitzar necessitats de formació, suport a la difusió i comercialització dels diferents productes i serveis turístics d’aquestes Destinacions Turístiques Starlight”.

>> Desenvolupament de l’acord de col·laboració entre el Montsec i La Palma (2015)
Aquesta reunió s’ha realitzat en el mateix dia que se celebrava per primera vegada la Taula d’Astroturisme del Cabildo de la Palma, que ha reunit en el Saló de Plens d’aquesta institució insular tant als representants polítics i tècnics de l’administració com als empresaris lligats a l’activitat astroturística de la Palma des de fa anys. Segons ha explicat la consellera de Turisme del Cabildo de la Palma, Alicia Vanoostende, “aquest nou intercanvi entre La Palma i el Montsec es produeix en el marc de conveni de col·laboració subscrit al setembre de l’any 2015 pel qual tots dos territoris impulsen la creació d’una Xarxa de Destinacions d’Astroturisme com a eina per potenciar el treball conjunt, la formació i l’intercanvi de coneixements en les activitats relacionades amb l’estudi, promoció, foment, difusió i comercialització dels diferents serveis i productes turístics coincidents en totes dues destinacions i reserves Starlight: estrelles, naturalesa i oci actiu”.
.-.-.-
Més informació:
 www.cabildodelapalma.es
 https://fundacionstarlight.org/

Cabildo de La Palma
Rebuda de la delegació al Cabildo de La Palma

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *