Taller per a l’organització de Congressos

Planificació i organització d’esdeveniments i congressos. El mercat de Lleida i el seu territori

Aquest és el títol i el tema del taller organitzat dins del proper Congreso Nacional de Empresas Organizadoras Profesionales de Congresos. La reunió se celebrarà els propers dies 16, 17 i 18 de febrer al Palau de Congressos Municipal de Lleida, la Llotja, amb el títol “Soluciones y visión para los profesionales de Congresos“.

Es tracta d’un congrés important, de nivell nacional, amb un contingut d’alt interès. L’Associació Montsec Turístic ha treballat fortament per tal de participar activament en l’esdeveniment ja que pot donar molta projecció a l’entitat.

En aquest sentit se’ns ha facilitat la possibilitat de realitzar el Taller: Planificación y organización de eventos y congresos. El mercado de Lleida y su territorio, on es posarà d’exemple el territori del Montsec, una oportunitat més per promocionar el nostre territori.

El taller en concret tindrà lloc el dia 17 de febrer de 14:45 a 16:15h.

Us convidem a visitar la web de l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *