3a convocatòria del programa Start DMC Tourism

Em plau informar-te que des de Turisme de la Generalitat impulsem la tercera edició del programa “Start-DMC Tourism”. Aquest projecte pretén estimular la creació i consolidació de DMC’s (Destination Management Companies) a Catalunya, és a dir empreses que coneguin bé el territori i que puguin dinamitzar-lo tot incrementant l’oferta de productes turístics experiencials i la seva comercialització.

Satisfets amb els resultats de les dues edicions anteriors, des de la Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme continuem donant suport a l’emprenedoria en la creació de producte turístic innovador i, enguany seran 12 les noves iniciatives que podran incorporar-se gratuïtament al programa.

Durant els 8 mesos que dura, les empreses seleccionades comptaran amb un tutor que els acompanyarà en el procés, seguiran un programa de formació pràctic per millorar la seva capacitat de gestió i obtindran diferents contactes que els podran orientar en la seva estratègia de creixement.

No dubtis a participar si:

•    Ets un emprenedor que has constituït la teva nova empresa en l’àmbit del disseny i la comercialització d’experiències turístiques singulars que posin en valor els recursos turístics del territori del nostre país
•    Vols reorientar la teva activitat cap a un entorn de gestió d’experiències turístiques innovadores
•    La teva empresa té cinc anys de vida com a màxim
•    Tens com a mínim una persona dedicada a temps complet al projecte

El termini d’inscripció està obert fins el proper 15 de març. Trobaràs tota la informació (objectius, requisits de participació, criteris de valoració, prestacions del programa, sol·licitud de participació i calendari) en el següent enllaç.

Per a qualsevol dubte o aclariment, no dubtis a consultar-nos a través del correu electrònic startdmctourism@gencat.cat

Prego facis difusió entre aquelles persones que consideris els pot interessar.

Cordialment,

Octavi Bono
Director general de Turisme
Departament d’Empresa i Coneixement
Generalitat de Catalunya